Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp – Et førsteklasses glassrekkverk

ClickitUp®Glassrekkverk er utviklet basert på ambisjonen med å kombinere design, kvalitet, funksjon og sikkerhet i ett. Glassrekkverkets stilrene silhuett kommer av kombinasjonen av glass, aluminium og limingsteknologien structural glazing – som innebærer at glasset limes direkte på aluminiumsprofilene. Denne kombinasjonen gir glassrekkverket sitt minimalistiske uttrykk med glassets transparens i fokus.

ClickitUp® er resultatet av en framgangsrik produktutvikling. Materialet og alle detaljer er nøye utvalgt og spesielt utviklet for å klare et barskt klima og markedets høye forventninger.

Med glassrekkverkene våre ønsker alltid å levere den beste løsningen for brukerens uteplass, terrasse, balkong eller uteservering. For å oppnå dette har vi utviklet flere forskjellige varianter av glassrekkverket.

VED-Lund-ClickitUp

Med eller uten vindbeskyttelse?

I løpet av årene er ClickitUp® videreutviklet og i dag finnes flere varianter av glassrekkverket. I dag er det mulig å få ClickitUp® både med og uten vindbeskyttelse. Glassrekkverket har også gjennomgått produktutvikling for ulike typer montering. Les mer om de forskjellige variantene av glassrekkverk under våre glassrekkverk.

ClickitUp® er patentbeskyttet av ErgoSafe AB. Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014 og all produksjon skjer i ErgoSafes lokaler i Halmstad.

ClickitUp® glassrekkverk leveres som ferdigmonterte seksjoner. Ved hjelp av dobbelt topplokk og dobbelt bakkefeste lenkes disse seksjonene sammen til ett system.

Det originale høydejusterbare glassrekkverket

ClickitUp® ble lansert i 2014 og er det originale høydejusterbare glassrekkverk med frie glasskanter. ClickitUp® – leverer en nesten glassklar utsikt.

Våre høydejusterbare glassrekkverk beskytter mot vinden, uten å gå på kompromiss med utsikten. I samme elegante og stilrene design har vi også glassrekkverk med kun ett fast glass nederst.

Vår nyeste produktutvikling kommer i varianter for både bakkeplan og balkong, og er basert på originalkonstruksjonen til ClickitUp®. Det som skiller seg fra originalen, er at det er mulig å bestille fast og bevegelig del på forskjellige tidspunkter. Både CiUFlex og CiUBalconyFlex kan raskt og enkelt oppgraderes med den bevegelige delen til vårt høydejusterbare glassrekkverk.

Vi leverer glassrekkverkene våre i komplette seksjoner, og det går utmerket å kombinere de forskjellige variantene av glassrekkverk med hverandre hvis plassering og behov krever det.

Prisforslag?

Fyll ut kontaktskjemaet hvis du vil ha et tilbud eller bli kontaktet av en av våre selgere.

Vi hjelper deg gjerne!

La oss gjerne få høre fra deg hvis du har spørsmål eller har et spennende prosjekt på gang.

Bildgalleri

Se gjennom bildegalleriet vårt og la deg inspirere av ulike prosjekter der ClickitUp® brukes

ErgoSafes glassrekkverk av merket ClickitUp® er mønsterbeskyttet gjennom: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Mønsterbeskyttelsen innebærer at ingen annen aktør har lov til å produsere, selge eller importere kopier av ErgoSafes glassrekkverk innenfor EU.