Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp

Høydejusterbart glassrekkverk for bakkenivå

Med ClickitUp får du mulighet for en vindstille oase på altanen eller uteplassen. ClickitUp gir deg en pen og stilren uteplass. Hvis du driver en restaurant og ønsker å tilby gjestene et værsikkert utendørs spisemiljø, er ClickitUp et populært alternativ.

ClickitUp– høydejusterbart glassrekkverk –  fås i rett seksjon med maks. bredde 2000 mm. Kan bestilles i standardmål eller måltilpasset bredde. Dørseksjon finnes i målene 1000 mm og 1100 mm. Glassrekkverket er tilgjengelig i to forskjellige høyder.

Du kan også velge å kombnere ClickitUp med CiUFixed, det vi kaller fast glassrekkverk. Begge finnes med dørfunksjon. En seksjon leveres komplett med bakkefeste og topplokk.

Fyll ut tilbudsskjemaet og få pris på glassrekkverket ditt!

En premium glassbalustrade

Det nedre, faste glasset er 8 mm herdet. Den øvre, bevegelige delen består av 6 mm herdet glass. Høyden på glassrekkverket er 1100 mm eller 1200 mm i nedfelt tilstand og 1900 mm eller 2000 mm i hevet tilstand.

Aluminiumsprofilene er naturanodisert som standard. Mot et pristillegg kan man få profilene svartanodisert. ClickitUp er tilpasset for flater der det ikke er fallrisiko.

Prisforslag?

Fyll ut kontaktskjemaet hvis du vil ha et tilbud eller bli kontaktet av en av våre selgere.

Vi hjelper deg gjerne!

La oss gjerne få høre fra deg hvis du har spørsmål eller har et spennende prosjekt på gang.

Bildgalleri

Se gjennom bildegalleriet vårt og la deg inspirere av ulike prosjekter der ClickitUp® brukes