Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp® Glassrekkverk

Ett glassrekkverk – flere varianter

Felles for våre glassrekkverk er at de alle har den unike designen og innovative konstruksjonen som kjennetegner ClickitUp®. For å matche behov og plasseringer er det gjort tilpasninger og flere varianter av glassrekkverk er blitt utviklet.

Vi har glassrekkverk for bakkeplan, balkongen og for plassering innenfor eksisterende rekkverk. Vi har også med og uten det øvre glasset som kan heves/senkes, som originalutførelsen fra ClickitUp®.

Glassrekkverk – for bakkeplan

Hvis uteplassen er på bakkeplan, skal man bruke ClickitUp, CiUFixed eller CiUFlex. Det som kjennetegner bakkeplan, er at rekkverket ikke skal monteres der det finnes fallrisiko.

ClickitUp

Mange uteserveringer bruker ClickitUp, vårt høydejusterbare glassrekkverk, som værbeskyttelse for gjestene sine. Dette glassrekkverket passer også like bra hjemme som vindbeskyttelse på altanen, rundt terrassen eller uteplassen.

CiUFixed

Hvis det ikke er behov for vindbeskyttelse, har vi vårt faste glassrekkverk CiUFixed.

CiUFlex

Nyheten CiUFlex bestilles som et fast glassrekkverk med mulighet for å oppgradere med vindbeskyttelse. Det er enkelt og bestille, og enkelt å montere den separate øvre bevegelige delen i etterkant.

Fyll ut tilbudsforespørselen og få prisen på glassrekkverket ditt!

Glassrekkverk – for balkongen

Når uteområdet er plassert der det finnes fallrisiko, har vi glassrekkverk med balkongglass. Alle glassrekkverkene våre for balkong er testet og godkjent i henhold til gjeldende bransjenormer.

Variantene oppfyller de strengeste testkravene på markedet, uten å gå på kompromiss med designet. Våre glassrekkverk for balkong gir deg design og sikkerhet i ett.

ClickitUpBalcony

ClickitUpBalcony for terrassen gir en glassklar utsikt, samtidig som glassrekkverkets øvre bevegelige del beskytter mot vinden. Rekkverket kan kombineres med vårt faste glassrekkverk

CiUBalconyFixed

CiUBalconyFixed som har samme elegante og stilrene design som den høydejusterbare varianten vår.

CiUBalconyFlex

CiUBalconyFlex er en nyhet blant våre varianter av glassrekkverk. Dette faste glassrekkverket kan i etterkant oppdateres med en bevegelig del øverst.

Fyll ut tilbudsforespørselen og få prisen på glassrekkverket ditt!

Glassrekkverk for ettermontering

ClickitUpInside er et glassrekkverk som gjør det mulig å ettermontere en vindbeskyttelse i glass innenfor et eksisterende balkongrekkverk. Hvis uteområdet allerede har et godkjent rekkverk, er ClickitUpInside varianten å velge.

Ettermontering av en høydejusterbar innglassing gir balkongen le. Innsidevariantene våre monteres innenfor annen fast installasjon.

ClickitUpInside 600

Inside 600 er en variant av glassrekkverkene våre som gjør det mulig å ettermontere en vindbeskyttelse i glass innenfor eksisterende balkongrekkverk. Varianten kan gjerne monteres der det allerede finnes et eksisterende heldekkende rekkverk.

ClickitUpInside 1100

Inside 1100 har stort sett samme konstruksjon som ClickitUp. Det som skiller produktene fra hverandre, er at de har ulike bakkefester. Til innsidevariantene våre har vi laget bakkefester som kan plasseres tett på eksisterende rekkverk eller mur.

Fyll ut tilbudsforespørselen og få prisen på glassrekkverket ditt!