X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
nb_NO Norway
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Forhandlere

ClickitUpBalcony

Glassrekkverk til balkong

Med ClickitUpBalcony får du mulighet til en vindstille oase på balkongen eller terrasssen. ClickitUpBalcony gir deg en pen og stilren balkong eller terrasse.

ClickitUpBalcony er glassrekkverket som kan heves/senkes, som er tilpasset og oppfyller de strengeste testkravene på markedet. ErgoSafe, bedriften bak ClickitUp, er SP-sertifisert i samsvar med EN-1090, en europeisk standard som håndterer bærende konstruksjoner av stål og aluminium. Produktene er testet for deres sikkerhet hos SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) når det gjelder støt og vindbelastning.

Fyll ut tilbudsskjemaet og få pris på glassrekkverket ditt!

En premium glassbalustrade

ClickitUpBalcony selges kundetilpasset, maks. breddemål er 1800 mm per del. Det nedre faste lamellglasset er 8,76 mm herdet og den øvre, bevegelige delen består av 6 mm herdet glass.

I senket posisjon er glassrekkverket 1100 mm eller 1200 mm høyt. Det bevegelige glasset er 800 mm, som gir rekkverket en totalhøyde på 1900 mm eller 2000 mm i hevet posisjon. ClickitUpBalcony har i hevet posisjon også en lyddempende effekt. Aluminiumsprofilene er som standard naturanodisert. Mot et kostnadstillegg kan man få profilene i svartanodisert utgave.

Prisforslag?

Fyll ut kontaktskjemaet hvis du vil ha et tilbud eller bli kontaktet av en av våre selgere.

Vi hjelper deg gjerne!

La oss gjerne få høre fra deg hvis du har spørsmål eller har et spennende prosjekt på gang.

Bildgalleri

Se gjennom bildegalleriet vårt og la deg inspirere av ulike prosjekter der ClickitUp® brukes