Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp®Balcony

Glassrekkverk til balkong

Vil du øke sjansene for flere dager og kvelder utendørs? Med ClickitUp®Balcony får du mulighet til en vindstille oase på balkongen eller terrasssen. ClickitUp®Balcony gir deg en pen og stilren balkong eller terrasse.

ClickitUp®Balcony er glassrekkverket som kan heves/senkes, som er tilpasset og oppfyller de strengeste testkravene på markedet. ErgoSafe, bedriften bak ClickitUp®, er SP-sertifisert i samsvar med EN-1090, en europeisk standard som håndterer bærende konstruksjoner av stål og aluminium. Produktene er testet for deres sikkerhet hos SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) når det gjelder støt og vindbelastning.

Fyll ut tilbudsskjemaet og få pris på glassrekkverket ditt!

En premium glassbalustrade

ClickitUp®Balcony selges kundetilpasset, maks. breddemål er 1800 mm per del. Det nedre faste lamellglasset er 8,76 mm herdet og den øvre, bevegelige delen består av 6 mm herdet glass.

I senket posisjon er glassrekkverket 1100 mm høyt. Det bevegelige glasset er 800 mm, som gir rekkverket en totalhøyde på 1900 mm i hevet posisjon. ClickitUp©Balcony har i hevet posisjon også en lyddempende effekt. Aluminiumsprofilene er som standard naturanodisert. Mot et kostnadstillegg kan man få profilene i svartanodisert utgave.

Prisforslag?

Fyll ut kontaktskjemaet hvis du vil ha et tilbud eller bli kontaktet av en av våre selgere.

Vi hjelper deg gjerne!

La oss gjerne få høre fra deg hvis du har spørsmål eller har et spennende prosjekt på gang.

Bildgalleri

Se gjennom bildegalleriet vårt og la deg inspirere av ulike prosjekter der ClickitUp® brukes