X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
nb_NO Norway
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Forhandlere

Villa

Glassrekkverk til altanen din

Glassrekkverk til altanen din

Våre høydejusterbare glassrekkverk beskytter mot vinden, uten å gå på kompromiss med utsikten. I samme elegante og stilrene design har vi også glassrekkverk med kun ett fast glass nederst.

Vår nyeste produktutvikling kommer i varianter for både bakkeplan og balkong, og er basert på originalkonstruksjonen til ClickitUp®. 

Det som skiller seg fra originalen, er at det er mulig å bestille fast og bevegelig del på forskjellige tidspunkter. Både CiUFlex og CiUBalconyFlex kan raskt og enkelt oppgraderes med den bevegelige delen til vårt høydejusterbare glassrekkverk.

Vi har glassrekkverk for alle uteområder!

Fyll ut tilbudsforespørselen og få prisen på glassrekkverket ditt!

Glassrekkverk for bakkeplan

Hvis uteplassen er på bakkeplan, skal man bruke ClickitUp, CiUFixed eller CiUFlex. Det som kjennetegner bakkeplan, er at rekkverket ikke skal monteres der det finnes fallrisiko.

Prøv våre rekkverk på terrassen din!

Vi tilbyr muligheten til å teste hvordan et glassrekkverk fra ClickitUp® ser ut hos deg. Skann QR-koden og plasser glassrekkverket på terrassen din.
Klikk SE i AR for å teste!

Et glassrekkverk – flere varianter

Våre dyktige medarbeidere hjelper gjerne til og tegner opp din uteplass, terrasse, balkong eller uteservering med riktig variant av glassrekkverk til ditt utemiljø!

BYGGHJELP

Tips! Vi har samlet god informasjon, monteringsfilm og en pdf-fil som veileder deg når du skal planlegge, bestille og montere ClickitUp® glassrekkverk på bakkeplan. 

Glassrekkverk til balkongen

Når uteområdet er plassert der det finnes fallrisiko, har vi glassrekkverk med balkongglass. Alle glassrekkverkene våre for balkong er testet og godkjent i henhold til gjeldende bransjenormer.

Variantene oppfyller de strengeste testkravene på markedet, uten å gå på kompromiss med designet. Våre glassrekkverk for balkong gir deg design og sikkerhet i ett.

Prisforslag?

Fyll ut kontaktskjemaet hvis du vil ha et tilbud eller bli kontaktet av en av våre selgere.

Vi hjelper deg gjerne!

La oss gjerne få høre fra deg hvis du har spørsmål eller har et spennende prosjekt på gang.

Bildegalleri

Se gjennom bildegalleriet vårt og la deg inspirere av ulike prosjekter der ClickitUp® brukes