X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
nb_NO Norway
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Forhandlere

Levering og transport

Vilkår for levering

Vilkår for levering og transport av din ordre står oppgitt på ordrebekreftelsen din (OB). På din OB oppgis også leveringsuke. På ordrebekreftelsen oppgis fredagens dato i den aktuelle leveringsuken. Vi kontakter alltid kunden via e-post hvis denne adressen er oppgitt på OB, før vi sender varer fra oss. Normalt varierer våre leveranser fra 2-8 uker. Variasjonen i leveringstid er pga henholdsvis standardmål og tilpassede mål på ClickitUp®-seksjonen.

Det er viktig å lese informasjonen om levering og transport som følger med når du får din OB. Kopi av medfølgende pdf ligger også her

Leveringstider

Leveringstiden påvirkes av om innholdet i ordren er standardmål eller kundetilpassede mål. Hvis det er slik at ErgoSafe AB ikke kan levere innenfor avtalt tid, blir du kontaktet via e-post og blir der informert om årsaken til forsinkelsen og vil da få ny leveringstid.

Din levering annonseres av våre transportører. Beregnet leveringsuke står også oppgitt på din ordrebekreftelse. Leveringsdagen bestemmes av vår transportør og kan ikke påvirkes. Transportøren gir deg beskjed om levering med et tidsintervall for lessing, senest dagen før levering, på ditt oppgitte telefonnummer.

Transport

Pakking av varer

ClickitUp® pakkes på en spesialbygd trepall. En pall har plass til maks. 6 seksjoner.

Kontroll når varer ankommer

Kontroller sammen med sjåføren at varene er uskadet og at antall kolli stemmer med fraktbrevet. Ved synlig skade på emballasje eller varer, eller hvis kolli mangler, skal du notere deg skriftlig på fraktbrevet i forbindelse med mottak. Skaden eller mangelen meldes deretter fra snarest av deg til ErgoSafe AB. Synlig skade på varen må rapporteres til ErgoSafe samme dag som varene tas i bruk. Er det en usynlig skade som synliggjøres først ved oppakking, men som kan henledes til transport av varene, skal dette rapporteres senest 6 dager etter at levering er mottatt. Nøl ikke med å kontakte ErgoSafe ved spørsmål om skader på varer som har skjedd under eller i forbindelse med transport. Kontaktopplysninger for ErgoSafe.

Levering med lastebil

Hvordan leveres mitt ClickitUp-rekkverk?
ClickitUp®-seksjoner leveres komplett på pall. En pall har plass til 6 seksjoner. Totalt kan en pall veie opptil 450kg. Stedet der levering skal skje, må være asfaltert vei eller lignende. Det er kjøperens ansvar at veien frem til leveringsstedet oppfyller transportørens krav.

1 stk. ClickitUp® 1800 seksjon veier 73 kg
1 stk. ClickitUp® 1500-seksjon veier 63 kg
1 stk. ClickitUp® 1000-seksjon veier 45 kg