X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
nb_NO Norway
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Forhandlere

Balkongrekkverk glass

Glasrækværk – der skaber en flot og stilfuld facade

Når uteområdet er plassert der det finnes fallrisiko, har vi glassrekkverk med balkongglass. Alle glassrekkverkene våre for balkong er testet og godkjent i henhold til gjeldende bransjenormer.

Variantene oppfyller de strengeste testkravene på markedet, uten å gå på kompromiss med designet. Våre glassrekkverk for balkong gir deg design og sikkerhet i ett.

ClickitUpBalcony for terrassen gir en glassklar utsikt, samtidig som glassrekkverkets øvre bevegelige del beskytter mot vinden. Rekkverket kan kombineres med vårt faste glassrekkverk CiUBalconyFixed som har samme elegante og stilrene design som den høydejusterbare varianten vår.

CiUBalconyFlex er en nyhet blant våre varianter av glassrekkverk. Dette faste glassrekkverket kan i etterkant oppdateres med en bevegelig del øverst.

Les mer om deres ulikheter under

Fyll ut tilbudsforespørselen og få prisen på glassrekkverket ditt!

ClickitUpBalcony

Glassrekkverket kan heves/senkes og gir mulighet for en vindstille oase på balkongen eller terrassen. Inkludert får du en pen og stilren design. ClickitUpBalcony kan utmerket godt kombineres med CiUBalconyFixed.

CiUBalconyFixed 

CiUBalconyFixed er lik varianten CiUFixed, et fast glassrekkverk. Samme tanken om sikkerhet gjelder for CiUBalconyFixed som for ClickitUpBalcony. Glassrekkverket kan utmerket godt kombineres med balkongvarianten.

CiUBalconyFlex

Dette rekkverket kan enkelt oppgraderes med en bevegelig del, noe som gjør det mulig å ettermontere vindbeskyttelsen som de høydejusterbare variantene våre har.

Det at man kan oppgradere rekkverket senere, gir nye muligheter på markedet. For eksempel er det mulig å bestille en fast eller bevegelig del til forskjellige formål, av ulike bestillere, men til samme byggeprosjekt.

Prisforslag?

Fyll ut kontaktskjemaet hvis du vil ha et tilbud eller bli kontaktet av en av våre selgere.

Vi hjelper deg gjerne!

La oss gjerne få høre fra deg hvis du har spørsmål eller har et spennende prosjekt på gang.

Bildgalleri

Se gjennom bildegalleriet vårt og la deg inspirere av ulike prosjekter der ClickitUp® brukes

Et glassrekkverk – flere varianter

Våre dyktige medarbeidere hjelper gjerne til og tegner din uteplass, terrasse, balkong eller uteservering med riktig variant av glassrekkverk.

ErgoSafes glassrekkverk av merket ClickitUp® er mønsterbeskyttet gjennom: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Mønsterbeskyttelsen innebærer at ingen annen aktør har lov til å produsere, selge eller importere kopier av ErgoSafes glassrekkverk innenfor EU.