X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
nb_NO Norway
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Forhandlere

Bakkeplan

Glassrekkverk for bakkeplan

Hvis utemiljøet er på bakkeplan, er det variantene ClickitUp,  CiUFixed eller CiUFlex som skal benyttes. 

Mange uteserveringssteder bruker vårt glassrekkverk som kan heves og senkes, som værbeskyttelse for gjestene sine. Men denne varianten av glassrekkverk passer like godt hjemme som vindbeskyttelse rundt uteområdet.

Hvis ikke det er behov for vindbeskyttelse, har CiUFixed samme stilrene design og finish – et glassrekkverk som gir en elegant innramming av uteområdet. 

Nyheten CiUFlex bestilles som et fast glassrekkverk med mulighet for å oppgradere med vindbeskyttelse. Det er enkelt og bestille, og enkelt å montere den separate øvre bevegelige delen i etterkant.

Les mer om de forskjellige varianatene av glassrekkverk for bakkeplan, nedenfor.

ClickitUp

ClickitUp er originalen. Dette glassrekkverket som kan senkes og heves, ble lansert i 2014 og er utgangspunktet for alle varianter av våre glassrekkverk.

Med ClickitUp får man en praktisk talt glassklar utsikt. Når vinden står på, klikker du opp vindbeskyttelsen. Med et enkelt håndgrep gir ClickitUp muligheten for å veksle mellom altan, terrasse eller uteservering.

Ved å supplere ClickitUp med en markise, skapes en større romfølelse med muligheten for å åpne eller stenge rundt utemiljøet.

CiUFixed

CiUFixed, når vindbeskyttelsen, som den højdejusterbare variant har, ikke er nødvendig. Vælg denne variant af glasrækværk, når du vil have et glasrækværk med fokus på både design og konstruktion.

CiUFixed er et fast glasafsnit – et glasrækværk, der perfekt kan kombineres med ClickitUp – det hævede og sænkede glasrækværk

CiUFlex

Glassrekkverket er forberedt slik at seksjonen kan oppgraderes med et bevegelig glass øverst. CiUFlex er et produkt som er beregnet for uteområder på bakkenivå.

Konstruksjonen gjør det mulig å bestille fast og bevegelig del på forskjellige tidspunkter. Ettermonteringen utføres enkelt, og når monteringen er klar, har CiUFlex samme stil og utseende som ClickitUp.

Prisforslag?

Fyll ut kontaktskjemaet hvis du vil ha et tilbud eller bli kontaktet av en av våre selgere.

Vi hjelper deg gjerne!

La oss gjerne få høre fra deg hvis du har spørsmål eller har et spennende prosjekt på gang.

Bildgalleri

Se gjennom bildegalleriet vårt og la deg inspirere av ulike prosjekter der ClickitUp® brukes

Et glassrekkverk – flere varianter

Våre dyktige medarbeidere hjelper gjerne til og tegner opp din uteplass, terrasse, balkong eller uteservering med riktig variant av glassrekkverk til ditt utemiljø!

ErgoSafes glassrekkverk av merket ClickitUp® er mønsterbeskyttet gjennom: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Mønsterbeskyttelsen innebærer at ingen annen aktør har lov til å produsere, selge eller importere kopier av ErgoSafes glassrekkverk innenfor EU.